Szőlőfeldolgozási technológiák

SzőlőSzőlőszolo.lap.hu/9-99hu16987201802004-11-18 00:00:002023-10-31 03:43:00Central Médiacsoport Zrt.centralmediacsoport@centralmediacsoport.hu2004
Hirdetés

Meghatározás

A szőlő (Vitis) a szőlőfélék (Vitaceae) családjának egyik sok fajt és azon belül sok alfajt magába foglaló nemzetsége. Minden ide tartozó növény közös jellemzője, hogy fás szárúak, terméseik fürtökben helyezkednek el, és levelük általában tenyeresen összetett. Hazánk területén több mint ezer éve termesztenek szőlőt. Honfoglaló őseink a Dunántúlon már virágzó szőlőművelést találtak. Mi mindenre jó?

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza:Szőlőfeldolgozási technológiák
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem Elküldés